ام بی ای نیوز: قرار است کی اف سی با همکاری شرکت روسی «راه حل های پرینت سه بعدی بافت زنده»، «اولین ناگت مرغ آزمایشگاهی در جهان» را تولید کند.
این شرکت یک «فناوری پرینت بافت زنده جدید» را توسعه داده است که از سلول های مرغ و مواد گیاهی برای تقلید از طعم و بافت گوشت بهره می برد. در همین حین میزان استفاده از حیوانات نیز در فرایند فوق به حداقل می رسد.
از طرف دیگر، برای اطمینان از این موضوع که مرغ آزمایشگاهی طعم ناگت مرغ اصلی و همیشگی این برند را بدهد، کی اف سی خود دست به تولید نان، گیاهان و ادویه جات مورد استفاده در روند تولید این ناگت ها خواهد زد. این رستوران زنجیره ای امیدوار است که مرغ آزمایشگاهی برای عرضه در مسکو تا پاییز سال ۲۰۲۰ آماده شود.
مرغ آزمایشگاهی در شرایطی یکی از راه حل های کی اف سی در راستای عشق و سازگاری با محیط زیست به شمار می رود، که منابع مورد نیاز برای تولید ناگت های مرغ را کاهش می دهد. به این ترتیب ۱۰۰ برابر کمتر به مزارع نیاز داریم و سطح انتشار گاز های گلخانه ای نیز ۲۵ برابر پایین می آید.
این اقدام جدید نویدبخش یک گزینه سالم تر نیز می باشد، زیرا مواد شیمیایی کمتری وارد پروسه تولید می شوند و کمتر آسیب رساندن به حیوانات موجب می گردد که این کار اخلاقی تر به نظر برسد.
مرضیه فروتن