• slide6
responsive slider by WOWSlider.com v8.8

02/25 1400

ام بی ای نیوز: بسیاری از صنایع محبوب و پر طرفدار شاهد اخراج، افت حقوق یا کاهش ساعات کاری کارکنان در دوران کرونا بوده‌اند. در حالی که نیروی کار بسیاری از کشور‌ها در جهان همچنان از شیوع ویروس کرونا تاثیر می‌پذیرند، تحقیقات جدید نشان می‌دهند که کارمندان در برخی صنایع نسبت به بقیه آسیب بیشتری دیده اند.

وزارت کار ایالات متحده آمریکا اخیرا خبر داد که تقریبا 1 میلیون و 300 هزار نفر در هفته منتهی به 11 ژوئیه، فرم تقاضای استفادهاز مزایای بیمه بیکاری را پر کرده‌اند. از آن جا که این بیماری همه گیر منجر به تعطیلی موقت بسیاری از کسب و کار‌ها در سراسر کشور در ماه مارس شد، بیش از 50 میلیون نفر در این مدت متقاضی دریافت بیمه بیکاری شده‌اند. نرخ بیکاری کارمندان 55 سال به بالا در ماه ژوئن 9.7 درصد بود که با شروع مجدد فعالیت برخی کسب و کار‌ها، از 11.8 درصد در یک ماه قبل از آن، در ادامه به این رقم رسید. در نهایت نرخ کلی بیکاری در ماه ژوئن 11.1 درصد اعلام شد.

به گفته «جاناتان راتول»، اقتصاددان ارشد موسسه نظرسنجی گالوپ، بیماری همه گیر کووید-19 خسارات اقتصادی زیادی را به همگان وارد کرده اما این آسیب از سوی همه به یک اندازه احساس نشده است. کارمندانی که خدمات غیر حضوری ارائه می‌دهند، بیش از دیگران متحمل بار سنگین اخراج و کاهش حقوق شده اند.

اطلاعات دریافتی از موسسه نظرسنجی گالوپ، نشان می‌دهند که 10 حوزه کاری زیر بیشترین تاثیر را از شیوع کرونا گرفته‌اند:

  1. کارگران بخش‌های خدماتی

34 درصد از کارکنان بخش خدماتی اخراج شده، 41 درصد از آن‌ها کاهش ساعات کاری را تجربه کرده و 43 درصد از آن‌ها نیز با کاهش حقوق مواجه شده اند.

این نوع کارمندان شامل طیف گسترده‌ای از افراد شاغل مانند گارسون‌ها، نگهبانان و سرایدار‌ها می‌شوند که معمولا وظیفه انجام امور مربوط به محیط کار یا تعاملات رو در رو بر عهده آن‌ها است. تعطیلی موقت تعداد زیادی از کسب و کار‌ها، انجام بسیاری از وظایف شغلی را برای بخش بزرگی از این کارکنان غیر ممکن کرده است.

از دست دادن کار در بعضی از این حوزه‌ها می‌تواند کارگران مسن را به شکلی ناراحت کننده تحت تاثیر قرار دهد. برای مثال، نتایج مطالعات اخیر مرکز تحقیقات اقتصادی و سیاست گذاری (سی ای پی آر) نشان داد که 35.6 درصد از افرادی که به عنوان سرایدار و نظافتچی مشغول به کار هستند، 50 سال به بالا دارند.

  1. کارمندان بخش‌های هنری، طراحی، سرگرمی و رسانه

25 درصد از کارکنان بخش‌های هنری، طراحی، سرگرمی و رسانه اخراج شده، 27 درصد از آن‌ها کاهش ساعات کاری را تجربه کرده و 48 درصد از آن‌ها نیز با کاهش حقوق مواجه شده‌اند.

تعطیلی سالن‌های تئاتر بدان معنا است که بازیگران و دست اندرکاران عرصه نمایش، حداقل به طور موقت از کار بیکار شده اند. از جمله عواقب گسترده این موج می‌توان به بیکار شدن افراد مرتبط، فروشندگان بلیت، کارکنان بوفه و غیره اشاره کرد. به دلیل نیمه وقت بودن، معمولا افراد مسن در این حوزه‌ها مشغول به کار می‌شوند.

  1. صاحبان کسب و کار‌های کوچک

18 درصد از صاحبان کسب و کار‌های کوچک از کار بیکار شده، 35 درصد از آن‌ها کاهش ساعات کاری را تجربه کرده و 64 درصد از آن‌ها نیز با کاهش درآمد مواجه شده اند.

قبل از آغاز همه گیری، استقبال از کارآفرینی در میان افراد مسن روندی رو به رشد داشت. در سال 2018، 25.8 درصد از کسب و کار‌های جدید توسط افراد بین 55 تا 64 ساله راه اندازی می‌شدند. این در حالی است که رقم فوق در سال 1996 میلادی فقط 14 درصد بود.

برای کسب و کار‌های کوچک که از این بیماری همه گیر آسیب دیده اند، امکان دریافت کمک وجود دارد. کارآفرینان می‌توانند فرم درخواست وام محافظتی را پر کنند. این وام به عنوان کمک هزینه از سوی سازمان‌های دولتی، منابع خصوصی یا افراد سرمایه دار پرداخت می‌شود.

  1. کارگران ساختمانی یا معدن

18 درصد از کارگران ساختمانی یا معدن از کار بیکار شده، 30 درصد از آن‌ها کاهش ساعات کاری را تجربه کرده و 38 درصد از آن‌ها نیز با کاهش حقوق مواجه شده اند.

طیق اطلاعات دریافتی از اداره آمار کار ایالات متحده آمریکا (بی ال اس)، شرکت‌های ساختمانی بیش از 2 میلیون و 600 هزار کارمند با 55 سال سن و بالاتر از آن را در سال 2016 به استخدام خود درآورده اند. در حقیقت، پیش از شیوع کرونا، این آژانس همواره از نظارت بر ساختمان به عنوان یکی از محبوب ترین مشاغل نزد افراد مسن نام می‌برد.







امتیاز به این خبر:
دیدگاهها: 0

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود