همایش "رویداد شتاب با محوریت شیرینی و پاستیل" به منظور بررسی ایدههای برتر صنعت شیرینی و پاستیل با حمایت "شرکت صنایع غذایی شیوا" و "دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد" برگزار شد.
دکتر تورج زه فروش ریاست مرکز علمی کاربردی عالیفرد زه فروش در رابطه با رویداد شتاب گفت: این رویداد در واقع پنجمین رویداد در طی یک سال اخیر است که اجرا شده است. شرکت شیوا حامی رویداد پنجم بوده است و این رویداد با همکاری مرکز عالیفرد و شرکت شیوا برگزار گردید. برای این رویداد ۱۲۸ ایده از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد که طی بررسی ایدهها توسط اساتید واحد تحقیق و توسعه شرکت شیوا، تعداد ۱۶ ایده به مرحله نهایی رسیده و در نهایت ۸ ایده جهت ارائه در این رویداد مراحل تجاری سازی را طی کردند.
ایشان در ادامه گفت: فلاسفه دنیا بین هوش و خرد تفاوت قائل شدهاند، آنها اولی را مادرزادی و دومی را اکتسابی دانستهاند. از سوی دیگر در مقایسه خرد و عقل، عقل را لطمه پذیر ولی خرد را توانا پذیر پنداشتهاند. پس میتوان خرد را همان دانایی دانست، که گران مایهترین گوهری است که خداوند به آدمی هدیه کرده است و اشرف مخلوقات بودن انسان در گرو همین موهبت عظیم است. باشد که محافل علمی در کنار آموزش دانش، دانایی و خرد را هم به دانش پژوهان جوان بیاموزند.
دکتر زه فروش افزود: چنانچه میدانید رسالت اصلی دانشگاههای نسل سوم آموزش موثر و هدفمند، پژوهش کاربردی و در نهایت کارآفرینی و تولید سرمایه است. به عبارت دیگر، دانشگاههای نسل اول بر محور آموزش و فعالیتهای تعلیمی بنا نهاده شدهاند. در نسل دوم شاهد حرکت دانشگاهها به سمت و سوی تحقیقات، پژوهش و فعالیتهای تحقیقاتی بودیم، اما در دانشگاههای نسل سوم، که دانشگاههای علمی کاربردی در بین آنها قرار دارند، محور و ماموریت کانونی آنها مبتنی بر کارآفرینی است، لذا اصلیترین رسالت دانشگاه علمی کاربردی تربیت دانشجویانی است که بتوانند همزمان مجموعهای از دانش، مدیریت دانش و مدیریت کارآفرینی را فراگیرند و در نهایت زمینه فعالیت در صنعت برای دانش آموختگان این حوزه فراهم گردد. این مهم زمانی مقدور و میسر خواهد بود که دانشجو در کنار یادگیری تخصص، به امر تمرکز هم اهمیت بدهد و اساتید همواره در راستای تمرکز دانشجویان برای یافتن تخصص مورد علاقه آنها تلاش کنند. اگر این دو مسئله یعنی، تخصص و تمرکز توام باشند، ثروت آفرینی به وجود خواهد آمد.
دکتر زه فروش در ادامه گفت: زنده یاد حاج حسین عالیزاد بنیان گذار گروه سن ایچ، در سال ۱۳۷۶ مرکز علمی کاربردی عالیفرد، سن ایچ را تاسیس کردند. با اندکی تامل در تاریخ تاسیس این مرکز، میتوان متوجه شد که عالیفرد یکی از اولین مراکز دانشگاهی علمی کاربردی در ایران بود که این امر مبین اوج بلند فکری و نگرش صحیح و هدفمند آن مرحوم در حوزه صنعت و دانشگاه و لزوم تعامل این دو حوزه است. به تبعیت از خط مشی مرحوم عالیزاد، فرزند ایشان همواره بر اجرای صحیح اهداف دانشگاه علمی کاربردی تاکید داشته و دارد و در این مسیر از هیچ کمک مادی و معنوی دریغ نکرده است. در همین راستا مرکز عالیفرد در حال حاضر با ۱۷ رشته مشغول به فعالیت است و در مهر ۱۴۰۱ با بیش از ۲۵ رشته ادامه فعالیت خواهد داد. از طرف دیگر مرکز عالیفرد در یک سال اخیر ۳۸ کارگاه تخصصی به صورت حضوری و وبینار، ۶ رویداد شتاب در حوزههای صنعت پخش، صنعت غذا، هوش مصنوعی، شیرینی و شکلات و نوشیدنی برگزار کرده است. یک پودمان در زمینه مدیریت اجرایی MBA در حال اجرا است و دو تک پودمان توسط اساتید مرکز به تدوین و تایید دانشگاه مرکز رسیده است و در حال انجام است
زه فروش اضافه کرد: گام مهم دیگر این مرکز آغاز انجام پروژههای دانش بنیان برای شرکتهای شیوا و عالی فرد و تاسیس آکادمی فروش در تبریز برای تشکیل کارگاهها و دورههای کوتاه مدت در محل شرکت سایه سمن است. همه اقدامات توسط مجموعه از لحاظ مالی حمایت میشود. گروه سن ایچ شامل شرکتهای شیوا در حوزه پاستیل و کیک، عالیفرد در حوزه نوشیدنی، پرسیس در حوزه زعفران، رکسان دارا حوزه صنایع غذایی، سایه سمن در حوزه پخش محصولات گروه سن ایچ، آیدا توسکا در بازرگانی، مدیا در حوزه هنری و تبلیغاتی و باشگاه فرهنگی ورزشی سن ایچ در حوزه ورزشی با تیم فوتسال در لیگ برتر است. همه این موارد وظیفه مرکز را در راستای رسالت دانشگاه جامع بیشتر میکند. چرا که با توجه به وسعت و تنوع دامنه فعالیت شرکتهای گروه سن ایچ باید با اجرای کارگاهها، دورههای کوتاه مدت و اجرای رشتههای مرتبط با شرکتهای مذکور، گامهای موثری در جهت تربیت و آموزش نیروی ماهر برداشته شود.
لازم به ذکر است: در ادامه این همایش 8 نفر از برگزیدگان به ارائه ایدههای خود پرداختند و در نهایت 3 ایدهی برتر معرفی شدند.
برای دیدن ویدیو روی اینجا کلیک کنید