• slide6
responsive slider by WOWSlider.com v8.8

07/29 1398



ام بی ای نیوز:
رویداد سالیانه لینکپ با محوریت معرفی راهکارهای جدید هوشمندسازی ارائه شده توسط این استارتاپ، همگام با تازه ترین روندهای اینترنت اشیا و هوشمندسازی در دنیا، در تالار ایوان شمس تهران برگزار شد.

در این رویداد علاوه بر هم‌بنیان‌گذاران لینکپ، احسان یقطین، مدیر مرکز تهران هوشمند، روحانی نژاد، دبیر کارگروه اینترنت اشیا ستاد اقتصاد دیجیتالی و هوشمند سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،یحیی نوریان، مدیر فب‌لب، دهقانی، مدیر مانا رایکا و ساجدی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری شناسا از جمله سخنرانان این رویداد بودند.

در ابتدا یقطین، به معرفی برنامه‌های مرکز تهران هوشمند پرداخت و عنوان کرد: «شهر هوشمند شهری است که بر پایه داده پایه‌گذاری شده و حوزه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، و آموزش شهروندی مباحث جدی هستند که در شهر هوشمند به آن توجه می شود.»

در ادامه روحانی نژاد به عوامل موفقیت استارتاپ‌های حوزه اینترنت اشیا اشاره کرد و ادامه داد: «بهتر است که استارتاپ‌ها به جای محصول محور بودن، سرویس محور باشند.»

علی رحمان پور، هم بنیانگذارو مدیرعامل linkap از مسیر طی شده توسط این استارتاپ گفت. وی ادامه داد: "ما لینکپ را ساختیم که همه بتوانند یک جا به هوشمند سازی دست پیدا کنند". به گفته وی: «"سختی اجرا"، "هزینه بالای اجرا و نگهداری" و "عملکرد جزیره‌ای" به عنوان سه مشکل اساسی در ارائه سرویس‌های هوشمند هستند. مشکلاتی که امروز با معرفی محصولات لینکپ مرتفع شده‌اند. از آن‌جایی که 90 درصد از زندگی هر یک از ما در داخل ساختمان‌ها می‌گذرد، تمرکز ما ارایه یکپارچه راهکارهای هوشمندسازی محیطی در مجتمع‌های تجاری، اداری، صنعتی و مسکونی است». رحمان‌پور در مورد بازار مورد تمرکز این شرکت گفت: در حال حاضر علاوه بر ارائه راهکارهای هوشمندسازی در مجتمع‌های مسکونی، هوشمندسازی سازمان‌ها و شعب بانکی به طور جدی مد نظر ما هستند.



در بخش بعدی این رویداد حمیدرضا رضاپناه، معاون توسعه کسب و کار شرکت فناپ زیرساخت از لزوم به‌کارگیری IoT در ارائه خدمات به شعب بانکی گفت. وی در پاسخ به این سوال که چرا باید از سیستم‌های قدیمی به IoT روی آورد می‌گوید: IoT قادر است داده‌ها را یک جا جمع آوری کند و جلوی عملکرد جزیره‌ای زیرسیستم‌ها را بگیرد.

به گفته رضاپناه، بهره‌گیری از سیستم‌های نوین هوشمندسازی شعب بانکی مبتنی بر IoT، کاهش هزینه نگهداری سامانه‌های شعبه‌ها، تسریع در حل مشکلات، افزایش ایمنی و امنیت از طریق جاگذاری گسترده حسگرهای جدید، افزایش بهره‌وری و کاهش مصرف انرژی را به دنبال خواهد داشت.



عرفان طاهر‌خانی، هم بنیانگذار و مدیر ارشد فنی لینکپ از معماری فنی محصولاتشان گفت، جایی که کاربر نیاز به تعامل عمیق‌تر با محیط پیرامون خود دارد. برای ارائه راهکارهای یکپارچه اینترنت اشیاء، لینکپ از سه دسته محصول خود رونمایی کرد. "بستر ارتباطی برد کوتاه و برد بلند"، "هسته IoT" و "اپلیکیشن وب و موبایل". به گفته طاهرخانی، با استفاده از این محصولات، کاربر قادر خواهد بود سرویس‌ها و تجهیزات هوشمند با برندهای مختلف و فناوری‌های ارتباطی متفاوت را از طریق یک نرم‌افزار واحد دریافت کند. وی افزود: "در طراحی و توسعه تمام محصولات، همواره 4 ویژگی مشترک را مدنظر داشتیم؛ قابلیت توسعه‌پذیری، بهره‌گیری از فناوری‌های لبه، راه‌اندازی سریع و آسان (Plug & Play) و امنیت بالای سرویس".



دکتر ساجدی در سخنرانی خود به این موضوع اشاره کرد که: جذابیتی که لینکپ در حوزه IoT برای ما دارد، علاوه بر اینکه یک کسب و کار جذاب است، و آینده خیلی خوبی را برای آن پیش‌بینی می‌کنیم، از دسته کارهایی است که می‌تواند چهره زندگی ما را متحول کند. وی ادامه داد: فعالیت لینکپ و حوزه IoT از حوزه‌هایی است که می‌توانیم به آن دل ببندیم و امیدوار باشیم که زندگی آینده ما با استفاده از این سرویس‌ها متفاوت خواهد بود.

دکتر ساجدی ادامه داد: موضوعات چندوجهی و کاربردی و آینده‌سازی وجود دارند که در آینده بیشتر از آنها خواهیم شنید. حوزه‌هایی که ممکن است تنوع کاربری زیادی داشته باشند. در حوزه سلامت، مدیریت شهری، حمل‌ونقل، هوشمندسازی و … حتما کاربرد دارد. عقبه این موضوع می‌تواند به بیگ دیتا و هوش مصنوعی پهلو بزند. هنوز حرف‌های زیادی برای گفتن و شنیدن در حوزه IoT وجود داره و قطعا لینکپ و لینکپ‌ها می‌توانند در این زمینه امیدوار کننده باشند.



mbanews.ir- نرگس فرجی
امتیاز به این خبر:
دیدگاهها: 0

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود