09/13
1402
طبق بررسی شرکت emrc در بازه زمانی (تیر- شهریور1402)، در میان غذاهای آماده، فرآوردههای گوشتی (سوسیس-کالباس) بیشترین میزان فروش حجمی را به خود اختصاص داده است و در این میان، بیشترین میزان فروش حجمی به ترتیب به فرآوردههای گوشتی، مرغ، گوشت، گوشت و مرغ تعلق دارد.
همچنین در دوره زمانی مورد نظر بیشترین فروش حجمی غذاهای آماده، به ترتیب در شهر تهران، اصفهان و شیراز بوده است.
طی بررسی بازار غذاهای آماده مشخص شد، فروش محصولات این بازار همواره در حال افزایش بوده است. غذاهای آماده در این بازه زمانی، نسبت به دوره 2 ماهه گذشته (اردیبهشت - تیر) 3%افزایش فروش حجمی و 7% افزایش فروش ریالی داشته اند.