• slide6
responsive slider by WOWSlider.com v8.8

02/16 1399


ام بی ای نیوز:
پیشنهاد ترامپ مبنی بر مصرف خوراکی ضد عفونی کننده ها برای کمک احتمالی به درمان ویروس کرونا، واکنش های شدیدی را برانگیخت. در همین راستا برگر کینگ در قالب یک توییت از مردم خواست تا وایتکس نخورند.

برگرکینگ می خواهد مطمئن شود که مشتریانش می دانند در بحبوحه شیوع ویروس کرونا نباید وایتکس بخورند.

این رستوران فست فود زنجیره ای در روز جمعه توییت کرد: مطمئن نیستیم که چرا باید به کسی این حرف را بزنیم اما به هر حال وایتکس نخورید.



پرزیدنت ترامپ سوالی را مطرح کرد که پاسخش از پیش مشخص بود. او پرسید که آیا تزریق مواد ضد عفونی کننده به بدن افراد می تواند درمانی بالقوه برای ویروس کووید-۱۹ به شمار رود یا خیر. به گزارش تام پورتر از Business Insider، یک جنبش حاشیه ای قبلا وایتکس را به عنوان درمانی معجزه آسا برای ویروس کرونا قبول کرده بود.

با این وجود، کارشناسان علم پزشکی بر روی سخن برگر کینگ صحه می گذارند. وایتکس و مواد ضد عفونی کننده نباید به عنوان دارویی برای ویروس کرونا مصرف و خورده شوند.

بر اساس بیانیه ای که در ۲۴ آوریل به وسیله شورای شیمی آمریکا منتشر شد، سفید کننده کلرین و دیگر مواد ضد عفونی کننده نباید برای درمان عفونت هایی مثل کووید-۱۹ خورده یا به بدن تزریق شود. چنین کاری می تواند باعث وارد آمدن صدمات مهلک یا جدی به بدن شود.

دکتر استر چو، یک پزشک اورژانس در دانشگاه پزشکی و علوم اورگان در مصاحبه با شبکه تلویزیونی MSNBC گفت: «ایده معرفی چیزی که بدن را مسموم می کند، اشتباه است. الکل ایزوپروپیل ها و مواد ضد عفونی کننده از جمله این مواد خطرناک برای بدن انسان به شمار می روند. بلعیدن اتفاقی چنین موادی توسط کودکان یا خوردن آن توسط افرادی که عمدا سعی در آسیب رساندن به خود دارند و به طور اتفاقی آن ها را قورت می دهند، ما را نگران می کند.

استفن هان، کمیسر سازمان غذا و دارو، نیز معتقد است که مواد ضد عفونی کننده و سفید کننده برای درمان ویروس کرونا به کار نمی آیند. به هر حال، او در مصاحبه ای با سی ان ان ضمن دفاع از ترامپ چنین گفت: «من به عنوان یک پزشک، پس از اطلاع رسانی توسط کارشناسان، به طور طبیعی از همه افراد انتظار شنیدن چنین حرف هایی را داشتم.»

یک برند سازنده مواد ضد عفونی کننده و سفید کننده به نام «Lysol» نیز به مردم نسبت به مصرف مواد سفید کننده هشدار داد.

رکیت بنکیسر، سازنده محصولاتی با برند های Dettol، Lysol و Harpic در قالب بیانیه ای که روز جمعه منتشر شد، گفت: «ما باید آشکارا بگوییم که تحت هیچ شرایطی نباید محصولات ضد عفونی کننده ما (از طریق تزریق، بلع یا هر مسیر دیگر) به بدن انسان وارد شوند.

مرضیه فروتن

www.businessinsider.com

امتیاز به این خبر:
دیدگاهها: 0

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود