• slide6
responsive slider by WOWSlider.com v8.8

09/2 1400


ام بی ای نیوز: KWC، یکی از برندهای باسابقۀ حوزۀ تولید شیرآلات، چندی‌ است حضور فعالی در تبلیغات دارد. به همین بهانه برآن شدیم تا گفت‌وگویی با احمد جلیلی، مدیرعامل برند KWC ایران داشته باشیم. در این گفت‌وگو فعالیت‌های اخیر این برند در ایران مورد بررسی قرار گرفت، لازم به ذکر است: آژانس تبلیغاتی AdOne به عنوان استراتژیست و مشاور برنامه ریز رسانه شرکت KWC را همراهی می کند.

برای شروع دربارۀ تاریخچه و وضعیت فعلی برند KWCدر بازار برایمان بگویید.

ما تحت عنوان ثبت‌شدۀ «شیرهای صنعتی ساخت ایران» هستیم که تحت نظر برندKWC سوئیس، که ۱۳۰ سال در ساخت شیرهای ساختمانی قدمت داشته، فعالیت می‌کنیم. KWCبه‌جز شعبه‌ی ما هیچ شعبه‌ی دیگری در ایران ندارد.

محصولات ما به‌لحاظ کیفی مطابق با استاندارهای اروپا و حتی بالاتر از آن تولید می‌شود. به‌لحاظ مدل و به‌روزرسانی نیز همواره در تلاش هستیم تا محصولات و دستگاه‌های تولیدی را مطابق آخرین استانداردها تهیه کنیم. یکی دیگر از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد محصولات ما، کمک به صرفه‌جویی در آب تا ۷۵درصد است. با توجه به بحران بی‌آبی پیش رو، محصولات ما با این تکنولوژی می‌توانند بسیار مفید واقع شوند و طی چند سال آینده به این سمت می‌رویم که چاره‌ای جز استفاده از محصولاتی با این قابلیت نداریم. یکی دیگر از قابلیت‌های محصولات ما، بحث بهداشتی‌بودن آن‌هاست. جنس محصولات ما فلز برنج است. فلز برنج از ترکیب مس، روی و سرب ساخته می‌شود. فلز سرب قابلیت ریخته‌گری و شکل‌پذیری را افزایش می‌دهد. هرچقدر مقدار فلز سرب در محصولات ما بیشتر باشد، این قابلیت نیز افزایش پیدا می‌کند و باعث ایجاد تنوع در تولید محصولات می‌شود. اما در تولید محصولات، طبق استاندارد، ما مجاز به استفاده از مقدار مشخصی از سرب هستیم؛ مثلاً در استاندارد اروپا مقدار مجاز استفاده از سرب یک‌درصد است، اما متأسفانه محصولاتی در بازار می‌بینیم که تا ۴ درصد از سرب استفاده کرده‌اند که این مسئله روی ترکیبات آب شرب خروجی تأثیر می‌گذارد و برای سلامت افراد مضر است. طبق تحقیقاتی که توسط سازمان‌های بهداشتی انجام شده، این مقدار می‌تواند در بلندمدت باعث ابتلا به سرطان شود.

فلزی که ما استفاده می‌کنیم، کمتر از یک‌درصد سرب دارد که هم قیمت فلز را بالا می‌برد و هم روند تولید و شکل‌پذیری را مشکل می‌کند؛ اما ما مطابق با استانداردهای اروپا پیش می‌رویم و مقدار فلزی که استفاده می‌کنیم کمتر از یک‌درصد است. ما در حدی به این مسئله حساس هستیم که منبع و دستگاهی که برای اندازه‌گیری مقدار سرب استفاده می‌کردیم مثل گمرک بود و در مقطعی که ورود شیرآلات آزاد بود، بعضی از دوستان که می‌خواستند مقدار سرب شیرآلات را اندازه‌‌گیری کنند، از دستگاه ما استفاده می‌کردند. این یکی از قابلیت‌هایی است که محصولات ما دارد و ما به آن افتخار می‌کنیم؛ چراکه با سلامتی‌ انسان‌ها سروکار دارد.

برای تولید و ارائۀ محصولات جدید، آیا نیازسنجی در داخل کشور هم انجام می‌شود؟

قطعاً همین‌طور است؛ اما چون ما تحت لیسانس KWC سوئیس هستیم، فقط مجاز به تولید محصولاتی هستیم که از نظر کارشناسان این شرکت مورد تأیید و دارای آخرین استانداردهای جهانی باشد.

حضور دوبارۀ برند در تبلیغات با چه هدفی بوده؟

ما با وجود سابقۀ بیست‌سالۀ حضور در ایران، از همان ابتدا دربارۀ تبلیغات برنامه‌ریزی داشته‌ایم؛ اما دنیای امروز، دنیای شبکه‌های اجتماعی است و مخاطب امروز ما، مخاطب جوان است. KWC ایران چند سالی است که وارد حوزۀ تبلیغات شده است و واحد مارکتینگ ما به‌صورت حرفه‌ای روی این مسئله فعالیت می‌کند. حتی همواره در صدا‌و‌سیما هم حضور داشته‌ایم. بعد از آن، با آقای احمد عابدزاده آشنا شدیم و به‌خاطر وجهۀ مثبت و خاطرۀ به‌یادماندنی بازی ایران-استرالیا که از ایشان در ذهن مخاطب مانده بود و همین‌طور علاقه‌ای که اکثر دوستداران ورزش، فارغ از طیف آبی و قرمز، به ایشان داشتند، تصمیم گرفتیم او را به‌عنوان سفیر برند خود انتخاب کنیم. از زمانی هم که ایشان افتخار دادند و با ما همکاری کردند، بازخورد بسیار خوبی داشتیم و تصمیم گرفتیم در بحث بیلبوردها و تبلیغات به صورت جدی‌تر فعالیت کنیم. در بحث تبلیغات و انتخاب سفیر، اگر درست و اصولی کار نشود، نه‌تنها نتیجۀ مثبت حاصل نمی‌شود، بلکه به سابقۀ آن برند هم خدشه وارد می‌شود. ما هم برای انتخاب سفیر وسواس زیادی به خرج دادیم و از بابت نتیجه‌ای که از این دقت گرفتیم خوشحال هستیم.



حجم زیادی از برندها به دنبال انتخاب سفیر هستند. با توجه به وسواسی که در انتخاب سفیر داشتید، چقدر برای ادامه‌دارشدن این همکاری تلاش می‌کنید؟

اصولاً برندها به سه دلیل وارد حوزۀ تبلیغات می‌شوند. اولین دلیل، برندسازی و مارکتینگ است. دومین دلیل افزایش فروش است. ما هیچ‌کدام از این دلایل را دنبال نمی‌کردیم؛ چراکه برند ما شناخته‌شده است و فروش محصولاتمان هم قابل قبول است.

درواقع، هدف ما، دلیل سوم تبلیغات، یعنی حفظ شأن برند بود. ما با وسواس خاصی این رویه را دنبال می‌‌کردیم و به دنبال سفیری بودیم که علاوه بر شأن اجتماعی و محبوبیت، بدون حاشیه هم باشد. ما این پکیج را در آقای عابدزاده دیدیم.

گروه مخاطب‌ مدنظر شما گروه مصرف‌کنندگان نهایی هستند یا انبوه‌سازان حوزۀ ساخت‌وساز؟

ما به‌لحاظ فروش، توسعه و معرفی محصول، در طول این بیست‌سال جایگاه خود را پیدا کرده‌ایم و با هر دو گروه در ارتباط هستیم. حتی در خرید‌های انبوهی که توسط انبوه‌سازان انجام می‌شود، ما همواره جزو انتخاب‌هایشان هستیم. اما عمدۀ وقت‌گذرانی و سرگرمی افراد، امروز در فضای مجازی انجام می‌شود و به همین جهت فکر می‌کنم همه می‌توانند مخاطب ما باشند. ما همواره بازدیدکنندگانمان را رصد می‌کنیم و رشد روز‌افزون آن‌ها را می‌بینیم.

کنار تصویر آقای عابدزاده شعاری هم قرار گرفته؛ اگر امکان دارد دربارۀ آن‌ نیز توضیحی مختصری بدهید.

شعار کمپین ما «یک‌ها همیشه ماندگارند» است که این شعار با دقت و صرف وقت زیادی انتخاب شده. در حرف «یک» این شعار معانی بسیاری نهفته است. این «یک» می‌تواند اشاره به شمارۀ آقای عابدزاده در تیم ملی و پیراهن ورزشی که تنشان می‌کردند، و یا حرفه‌ای و پیشرو بودن خود ایشان باز گردد. «یک» به برند ما نیز بازمی‌گردد. ما «یک» را در محصولات خودمان این‌طور تعریف کردیم که ما همیشه اعتقاد داریم کیفیت محصولات ما باید در بهترین حالت ممکن باشد. از طرفی چون تحت لیسانس سوئیس هستیم یک سری الزامات هم از سوی آن‌ها داریم و ازآنجاکه سوئیسی‌ها افراد بادقتی هستند و همواره بهترین برندها را دارند، ما باید از بالاترین سطح استانداردها و مواد درجه‌یک در ساخت محصولاتمان استفاده کنیم. وقتی ترکیب بهترین تکنولوژی و مواد کاربردی و بالاترین استاندارها را در کنار یکدیگر بگذارید، نتیجه محصولی می‌شود که درجه«یک» است.

تولید محصول تحت هر شرایطی هدف ما نیست؛ کما اینکه مخاطب آن را داریم، اما باید از کیفیت و دقتمان در تولید محصول دست بکشیم و این چیزی نیست که هدف ما باشد. ما همواره کیفیت سایر محصولات بازار را زیر نظر داریم تا به‌‌روز باشیم. بنابراین، وقتی ما تمامی جزئیات و استاندارهایی را که داریم مرتباً کنترل می‌کنیم و حتی ریزترین قطعات را نیز خودمان می‌سازیم، محصول نهایی ما می‌تواند ویژگی‌های یک محصول درجه‌یک را داشته باشد. البته در حال حاضر با توجه به وضعیت تحریم‌ها، واردات، قوانین بانکی، بیمه و گمرک با موانعی برخوردیم. درخواست ما این است که قوانین سخت‌گیرانه را ساده‌تر بگیرند تا بتوانیم مواد موردنیازمان را برای تولیداتمان وارد کنیم.

شما با توجه به شرایط کرونا تعدیل نیرو داشتید؟

در شهرک صنعتی در شهر ساوه که ما مشغول به کار هستیم، متأسفانه خیلی از واحدهای تولیدی مجبور به تعدیل نیرو شده‌اند؛ اما خوشبختانه ما نه‌تنها تعدیل نیرو نداشته‌ایم، بلکه ۲۰ تا ۲۵ درصد هم افزایش نیرو داشته‌ایم و واحد فروش ما همواره از واحد تولید ما طلبکار است. این باعث افتخار است؛ چون تقاضا در بازار برای ما زیاد است اما مشکل اصلی ما تأمین قطعات است که به علت تحریم هر روز برایمان سخت‌تر می‌شود. عموم تأمین‌کننده‌های ما از کشورهای اروپایی هستند که به علت تحریم‌ها از معاملۀ مستقیم با ما اجتناب می‌کنند. ما مجبور هستیم کشور ثالثی را که مورد اعتماد است انتخاب کنیم تا به‌جای ما معامله انجام دهد و از طریق او، کالاها وارد کشور شوند. تبعات این روند برای ما افزایش هزینه، افزایش قیمت کالای تمام‌شده و اتلاف وقت است. از طرفی، شرکت‌های اروپایی برای کارخانه‌ای که از او خرید می‌کنند اعتباری در نظر می‌گیرند که به خاطر این روش، ما از این اعتبار محروم خواهیم شد.

مطمئنا با توجه به شرایط افزایش قیمت داشته‌اید. آیا از تعداد مخاطبان شما کم شده است؟

ما در بحث افزایش قیمت احساسی برخورد نمی‌کنیم؛ یعنی به‌محض افزایش قیمت دلار و یورو، قیمت کالاها را افزایش نمی‌دهیم؛ چراکه اخلاقی نیست که کالایی را که با قیمت قبل از گرانی خریده‌ایم، به‌محض بالا‌رفتن قیمت ارز، با قیمت جدید عرضه کنیم؛ بلکه تا حد امکان موجودی انبار را با همان قیمت تولید می‌فروشیم.

گاهی بعضی از دوستان، در دوران نوسانات ارزی، احساسی عمل می‌کنند و حتی قیمت‌ها را تا جایی بالا می‌برند که مجبور می‌شوند قیمت‌ها را بعد از آرام‌گرفتن التهابات بازار ارز کاهش دهند؛ این روش موردنظر ما نیست. برخی دیگر از همکاران نیز با بالا‌رفتن قیمت ارز، به همان اندازۀ قیمت‌ تمامی اجناس را افزایش می‌دهند؛ در‌حالی‌که ما در تعدیل قیمت‌ها با سود حداقلی و منطقی برخورد می‌کنیم و قیمت تمامی اجناس را به‌یکباره افزایش نمی‌دهیم، بلکه قیمت هر کالایی با توجه به قطعات خود و با دقت و جزئی‌نگری تعیین می‌شود. خوشبختانه مخاطبان ما نیز به درک متقابلی رسیده‌اند.

آیا تا پایان سال ۱۴۰۰ خبر جدیدی ازKWC می‌شنویم؟

معمولاً کالاهایی را که احساس کنیم در این برهۀ زمانی برایمان مفیدند و کارایی، کیفیت و زیبایی بالایی دارند، انتخاب کرده و تحت نظر KWC سوییس تولید و طراحی می‌کنیم.

شیرآلات توکار یکی از محصولات جدید ماست که از نسل جدید شیرآلات است. در این مدل، عمدۀ تأسیسات، داخل ساختمان نصب می‌شود و شما فقط ظاهر شیرآلات را می‌بینید. این مدل از شیرآلات مخاطب خاص خود را دارد و به‌تازگی به بازار عرضه شده است. این مدل از شیرآلات، نسل آیندۀ شیرآلات هستند. همچنین، فلش‌تانک‌ها نیز نسل جدید هستند و نسل قدیم فلش‌تانک‌ها کم‌کم از بازار کنار خواهد رفت.

شیرآلات الکترونیک و شیرآلات لمسی که در دورۀ کرونا به علت دوری از لمس‌کردن برای جلوگیری از بیماری بسیار مفید است، در دست تولید داریم. شیرآلات دیگری نیز داریم که هم‌زمان با آب آشامیدنی آب جوش نیز می‌دهد که همین امکان می‌تواند به صرفه‌جویی در مصرف آب کمک کند.

به‌عنوان صحبت پایانی نکته‌ای هست که بخواهید دربارۀ آن توضیح دهید؟

ما در حوزۀ ترکیب شیرآلات و روشنایی نیز اخیراً فعالیت‌هایی داشته‌ایم؛ چراکه خروج هم‌زمان آب و نور برای مخاطب بسیار جذاب است. یک شرکت فرانسوی صاحب‌نام، تولید قطعات مربوط به روشنایی ما را به عهده دارد و اجرا نیز به عهدۀ خودمان است. این خبر نیز جزو اخبار جدیدی است که برای مخاطبانمان داریم.



امتیاز به این خبر:
دیدگاهها: 0

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود