• slide6
responsive slider by WOWSlider.com v8.8

02/16 1399


ام بی ای نیوز:
اختلال در شبکه تولید چین و رکود اقتصادی در این کشور به خطوط هوایی، خودورسازان، شرکت های فعال در عرصه فناوری و ساید موارد رسیده است.

وارد آمدن خسارت ۲۹ میلیارد دلاری به درآمد خطوط هوایی. میزان فروش خودرو در چین تا مرز ۹۲ درصد کاهش یافت و در روند تامین منابع ۳۸۷ فروشگاه Procter & Gamble در این دیار وقفه به وجود آمد.

همزمان با مشاهده تاثیر ویرانگر شیوع وسروس کرونا بر روی اقتصاد جهانی و ایجاد اختلال در زنجیره های تامین منابع، شرکت های بین المللی تقریبا در هر صنعتی با یک واقعیت تلخ رو به رو هستند: دنیای تجارت فعلا به حالت معمول باز نخواهد گشت.

در ادامه سرمایه گذاران متوجه سقوط ارزش سهام در بورس ایالات متحده آمریکا شدند. ارزش سهام شرکت های فعال در زمینه انرژی، خطوط هوایی و فناوری در وال استریت کاهش یافت. قیمت نفت و بنزین، از جمله نفت خام آمریکا سقوط کرد. با وجود افزایش بی ثباتی بازار ها در پی شیوع ویروس کرونا، سرمایه گذاران آمریکایی تا حد زیادی این تهدید را جدی نگرفتند. از هفتم ژانویه تاکنون، زمان شناسایی ویروس کرونا توسط مقامات چینی، ارزش شاخص S&P 500 بورس آمریکا روند رشد ۳ درضدی خود را حفظ کرده است.

پیش بینی ها حکایت از کاهش میلیارد دلاری درآمد های خطوط هوایی در سال جاری میلادی دارد.

انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی اخیرا نسبت به کاهش شدید درآمد ها خطوط هوایی جهانی هشدار دارد که از کاهش میزان سفر در پی شیوع ویروس کرونا سرچشمه می گیرد.



شیوع ویروس کرونا می تواند منجر به کاهش درآمد های خطوط هوایی در سرتاسر جهان تا مرز حدودا ۲۹ میلیارد دلار در سال جاری میلادی شود. در نتیجه نسبت به سال ۲۰۱۹، امسال این صنعت کوچک خود کوچک تر خواهد شد.

با توجه به نتایج تجزیه و تحلیل این انجمن، انتظار می رود که تقریبا همه خسارت های به خطوط هوایی فعال در منطقه آسیا و اثیانوسیه وارد شود که در سال ۲۰۲۰ با کاهش ۱۳ درصدی تقاضا از سوی مسافر رو به رو بوده اند.

برخی خطوط هوایی شروع به تایید آثار شیوع ویروس کرونا بر روی کسب . کار خود کرده اند. در این میان گروه ادغامی ایر فرانس و کی ال ام و همچنین گروه Qantas استرالیا هر یک به طور جداگانه نسبت به خسارت مالی احتمالی هشدار داده اند.

به گفته Qantas، ویروس کرونا می تواند کاهش ۶۶ میلیون دلاری میزان سود دهی آن در سال مالی منتهی به ۳۰ ژوئن و ثبت رقم ۹۹ میلیون دلار را در پی داشته باشد. این در حالی است که گروه ادغامی ایر فرانس و کی ال ام بر اساس برآورد ها خسارت ۲۱۶ میلیون دلاری وارده به درآمد خود در قاصله بین ماه های فروزه و آوریل سال جاری میلادی را تخمین زده اند.


اوایل دوران شیوع ویروس کرونا، بیش از ۲۰ شرکت هواپیمایی بین المللی پرواز های هود به مقصد ووهان، کانون شیوع کووید-۱۹، و همچنین دیگر شهر های چین را معوق یا محدود کرده اند.

در ادامه خطوط هوایی آسیایی دست به توقف پرواز های خود به همه جای جهان زده اند. خطوط هوایی در سنگاپور خبر از قطع موقتی پرواز ها بین پایتخت و مقصد های اصلی مثل نیویورک، پاریس، لندن، توکیو، سئول و سیدنی داده اند.

یک ناوگان هوایی در هنگ کنگ به نام «کاتای اقیانوس آرام»، نیز تقریبا همه پرواز های خود به چین را تعطیل و اقدام به کاهش خدمات خود به همه نقاط جهان کرد.

به گفته انجمن خودرو های مسافری در چین، میزان فروش خودرو در نمایندکی ها در نیمه نخست فوریه سال ۲۰۲۰ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۹۲ درصد افت داشته است.


چین با حاشیه زاد بزرک ترین بازار خودروی جهان به شمار می رود. بنابراین کاهش میزان فروش در آن جا به صنعت خودرو جهان ضربه می زند.

غول خودرو سازی لوکس آلمانی، دیملر، سازنده خودرو های مرسدس بنز، در گزارش سالیانه خود هشدار داد که شیوع ویروس کرونا می تواند منجر به افت قابل توجهی در رشد اقتصادی چین شود. با توجه به اطلاعات دریافتی از این گزارش، ویروس احتمالا نه فقط بر روی توسعه فروش واحد تاثیر خواهد گذاشت بلکه شاید نقش منفی قابل توجهی نیز در امر تولید، بازار خرید و رنجیره تامین منابع ایفا کند.

مدیران و کارمندان شرکت ادغامی جگوار-لندرور هشدار دادند که ویروس کرونا احتمالا به زودی کم کم مشکلاتی را در امر تولید و در کارخانه های مونتاژ بریتانیا به وجود خواهد آورد.

مانند بسیاری از خودروسازان، جگوار-لندرور از قطعات ساخته شده در چین استفاده می کند. با تعطیلی کارخانه ها در چین یا فعالیت با ظرفیت کم، انتظار می رود که خطوط مونتاژ در بقیه نقاط جهان با کمبود اجزای اصلی مواجه شوند.


مرضیه فروتن

www.nytimes.com

امتیاز به این خبر:
دیدگاهها: 0

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود